Videoretsept: onigiri
Masalliqlar:
-
600 gramm qaynatilgan guruch200 gramm quruq holatida
-
1 dona nori bargi
-
10 gramm kunjut
-
Nachinka uchun
-
150 gramm konservalangan tunets balig'i
-
Yarim bog’ ko'k piyoz
-
40 grammYoki tvorogli pishloq
Yo’nalishlar
Onigiri — — bu guruch, baliqli nachinka va nori barglaridan iborat an’anaviy yapon gazagi bo’lib, guruchli pirokalarga o’xshaydi. Ular ham nonushta, ham tamaddi uchun a’lo tanlov bo’lib, nachinka va shaklini xohishga ko’ra o’zgartirish mumkin.
Tayyor taomning taxminiy narxi – 50 000 so’m.
*narxi manba chop etilgan vaqtgagina amal qiladi.
Yangi retseptlar bilan birinchilardan bo’lib tanishishni xohlasangiz, unda bizning telegram kanalimizga albatta obuna bo’ling.
Masalliqlar:
600 gramm qaynatilgan guruch | |
1 dona nori bargi | |
10 gramm kunjut | |
Nachinka uchun |
|
150 gramm konservalangan tunets balig'i | |
Yarim bog’ ko'k piyoz | |
40 gramm |
Guruchni qaynatib biroz sovutamiz.
Muhim: onigiri uchun dumaloq va yopishqoq guruch ishlatish kerak.
Nachinka uchun tunets balig’i, ko’k piyoz va mayonezni aralashtiramiz.
Biroz guruchni olib, undan chalpak yasaymiz ba o’rtasiga nachinka solamiz. Birinchi dumaloq shaklga keltirib, so’ngra uchburchak holatiga keltiramiz.
Nori bargini o’rtacha lentalarga kesamiz. Lenta bilan onigirining bir tomonini o’raymiz.
Masalliqlar:
600 gramm qaynatilgan guruch | |
1 dona nori bargi | |
10 gramm kunjut | |
Nachinka uchun |
|
150 gramm konservalangan tunets balig'i | |
Yarim bog’ ko'k piyoz | |
40 gramm |
2 Sharhlar Hide Comments
Вкусная 😋😋😋
Спасибо)