Bananli parhezbop keks
Masalliqlar:
-
2 ta banan
-
150 gramm guruch uni
-
50 gramm kakao
-
4 ta tuxum
-
1 choy qoshiq qabartma
-
50 gramm sut
-
bir chimdim vanilin
-
xohishga qarab shirin qiluvchi moddalar"подсластитель" yoki shakarning o'zi
Yo’nalishlar
Mana bunday ishtahaochar ko’rinishli keksdan hatto parhez tutvchilar ham qo’rqmasdan iste’mol qilishlari mumkin bo’lib, tayyorlash jarayoni ham juda oson kechadi.
Tayyorlaniladigan yegulikka taxminan 12 000 so’m sarf qilinadi.
*narxi manba chop etilgan vaqtgagina amal qiladi.
Yangidan yangi retseptlar bilan birinchilardan bo’lib tanishishni xohlasangiz, unda bizning telegram kanalimizga albatta a’zo bo’ling.
Masalliqlar:
2 ta banan | |
150 gramm guruch uni | |
50 gramm kakao | |
4 ta tuxum | |
1 choy qoshiq qabartma | |
50 gramm sut | |
bir chimdim vanilin | |
xohishga qarab shirin qiluvchi moddalar |
Bananlarni ezib, pyuresimon holatga keltiramiz. Ustidan tuxumlarni chaqib solamiz va sutni quyamiz. Mikser yordamida 1 daqiqa davomida aralashtirib olamiz.
Alohida idishga esa barcha quruq masalliqlarni solamiz: un, kakao, vanilin, qabartma va shirin ta'm beruvchi parhezbop qo'shimchalar (parhez tutmaydiganlar esa bemalol shakardan solishlari mumkin). Shirin ta'm beruvchi moddalar sifatida steviya, fitparad yoki shunga o'xshash boshqa mahsulotlardan foydalanish mumkin.
Masalliqlar:
2 ta banan | |
150 gramm guruch uni | |
50 gramm kakao | |
4 ta tuxum | |
1 choy qoshiq qabartma | |
50 gramm sut | |
bir chimdim vanilin | |
xohishga qarab shirin qiluvchi moddalar |