Apelsin va tvorogli pirog
Masalliqlar:
-
220 gramm un
-
8 gramm qabartma
-
200 gramm tvorog
-
70 gramm kefir
-
3 ta tuxum
-
150 gramm shakar
-
100 gramm sariyog'
-
1 choy qoshiq vanilin
-
3 osh qoshiq apelsin po'sti
Yo’nalishlar
Bu retsept asosida tayyorlangan tvorogli pirog juda mayin va noodatiy ta’mda chiqadi. Pishirish jarayonida undan taraladigan hid butun uyingicni chulg’ab olib, ajoyib ta’mi esa uzoq vaqt yodingizdan chiqmaydi.
Shuningdek tayyorlash jarayoni bir necha daqiqalarni oladi, xolos.
Tayyorlaniladigan yegulikka taxminan 12 000 so’m sarf qilinadi.
*narxi manba chop etilgan vaqtgagina amal qiladi.
Yangidan yangi retseptlar bilan birinchilardan bo’lib tanishishni xohlasangiz, unda bizning telegram kanalimizga albatta a’zo bo’ling.
Masalliqlar:
220 gramm un | |
8 gramm qabartma | |
200 gramm tvorog | |
70 gramm kefir | |
3 ta tuxum | |
150 gramm shakar | |
100 gramm sariyog' | |
1 choy qoshiq vanilin | |
3 osh qoshiq apelsin po'sti |
Xona haroratida yumshagan sariyog' ustidan apelsin po'stinni solamiz va ko'pirtirib olamiz. So'ng shakarni ham solib, oqarguniga qadar yaxshilab ko'pirtiramiz.
Ustidan tuxum va vanilinni ham solib, silliq holatga kirgunicha ko'pirtiramiz. Tvorog va kefirni solib, mikserning o'rtacha tezligida aralashtirib olamiz.
Un bilan qabartmani elab solamiz va aralashtiramiz.