Pishloq va tovuq go’shtidan tayyorlangan shnitsel
Masalliqlar:
-
500 gramm tovuq filesi
-
150 gramm qattiq pishloq
-
3 osh qoshiq un
-
2 shoxcha ko'k piyoz
-
2 ta tuxum
-
3 ta sarimsoqpiyoz tishchasi
-
ta'bga qarab tuz va murch
Yo’nalishlar
Bu taomning boshqacha nomi tovuqli quymoqchalar deb ham ataladi. Juda tez tayyorlaniladigan bunday yegulik vaqtingizni tejaydi.
Bunday taomga qoʻshimcha sifatida achchiq-chuchuk salati yoki har xil garnirlardan ham tayyorlash mumkin.
Tayyorlaniladigan yegulikka taxminan 25 000 soʻm sarf qilinadi.*
*narxi manba chop etilgan vaqtgagina amal qiladi.
Masalliqlar:
500 gramm tovuq filesi | |
150 gramm qattiq pishloq | |
3 osh qoshiq un | |
2 shoxcha ko'k piyoz | |
2 ta tuxum | |
3 ta sarimsoqpiyoz tishchasi | |
ta'bga qarab tuz va murch |
Tovuq goʻshtini 1 sm kattalikda toʻrtburchak qilib toʻgʻraymiz.
Togʻorachaga solib, ustidan tuxum, un, qirgʻichdan chiqarilgan sarimsoqni solamiz, tuz va murch sepamiz.
Soʻng qirgʻichdan chiqarilgan pishloq va toʻgʻralgan koʻk piyozni solamiz. Yaxshilab aralashtiramiz.
Oʻrtacha olovda, xuddi quymoqchalardek tovada pishirib olamiz. Bunda har bir tarafini taxminan 3 daqiqadan qovuramiz.
Biror xil garnir bilan birga tortamiz.
Yoqimli ishtaha!
Yangidan yangi retseptlarni bizdan kutib qoling va bizning telegram kanalimizga albatta a'zo bo'ling.
Masalliqlar:
500 gramm tovuq filesi | |
150 gramm qattiq pishloq | |
3 osh qoshiq un | |
2 shoxcha ko'k piyoz | |
2 ta tuxum | |
3 ta sarimsoqpiyoz tishchasi | |
ta'bga qarab tuz va murch |