fbpx
Videoretsept: Mayonezda qorilgan pishloqli pechenyelar

Videoretsept: Mayonezda qorilgan pishloqli pechenyelar

Masalliqlar:

Yo’nalishlar

Bizlar mayonezdan mazali pechenyelar tayyorlash mumkin deb hech ham o’ylamagan edik. Ammo pechenyelar juda lazzatli ta’mda bo’lib, juda tez tayyorlaniladi.

Bir necha daqiqada pechenyelar dasturxondan qanday tugaganini sezmay ham qolasiz, shu sababli undan ko’proq tayyorlayvering.

Tayyorlaniladigan yegulikka taxminan 27 000 so’m sarf qilinadi.*

*narxi manba chop etilgan vaqtgagina amal qiladi.

Masalliqlar:

170 gramm un
100 gramm qattiq pishloq
100 gramm Maselkadan "Pishloqli" mayonezi
50 gramm margarin yoki sariyog'
1 ta tuxum
1 choy qoshiq qabartma
ta'bga qarab tuz va murch
2 choy qoshiq zira
2 choy qoshiq kunjut
ustiga surtish uchun tuxum sarig'i+1 osh qoshiq suv
Qadam 1
Tugallandi

Tog'orachaga mayonez, yumshagan sariyog' va tuxumni solib, mikser yordamida ko'pirtirib olamiz.

Qadam 2
Tugallandi

Qirg'ichning mayda tishchasidan chiqarilganpishloqni solib, aralashtirib olamiz.

Qadam 3
Tugallandi

Tuz va qabartmani sepib, aralashtirib olamiz.

Qadam 4
Tugallandi

Oz-ozdan unni sepib, tezda xamir qorib olamiz.

Qadam 5
Tugallandi

Xamirni yelim xaltaga solib, 30 daqiqa sovutgichga olib qo'yamiz.

Qadam 6
Tugallandi

Tingan xamirni 0.5 sm qalinlikda yoyib olamiz.

Qadam 7
Tugallandi

Pichoq yordamida xohlagan shakldagi pechenyelar kesib olamiz.

Qadam 8
Tugallandi

Tuxum sarig'i va suvni aralashtirib, pechenyelar ustidan surtib chiqamiz.

Qadam 9
Tugallandi

Ustidan zira, kunjut va ta'bga qarab, murch sepamiz.

Qadam 10
Tugallandi

180 C darajada qizigan pechda 20 daqiqa davomida pishirib olamiz.

Qadam 11
Tugallandi

Pishgan pechenyelarni pech panjarasiga terib, sovutib olamiz.

Yoqimli ishtaha!

Telegram kanalga a'zo bo'ling: Maselko

Reklama huquqi asosida.

Muallif: Sitora

  • O’rtacha

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Masalliqlar:

170 gramm un
100 gramm qattiq pishloq
100 gramm Maselkadan "Pishloqli" mayonezi
50 gramm margarin yoki sariyog'
1 ta tuxum
1 choy qoshiq qabartma
ta'bga qarab tuz va murch
2 choy qoshiq zira
2 choy qoshiq kunjut
ustiga surtish uchun tuxum sarig'i+1 osh qoshiq suv
oldingi
«Qizil baxmal» vaflilari
keyingi
«Oreo» kapkeyklari

Izohingizni yozib qoldiring

Qo'shimcha imkoniyatlarga ega bo'lish uchun saytdan ro'yxatdan o'ting.