Uyda tayyorlangan parhezbop mayonez
Masalliqlar:
-
180 gramm 15-20 % li smetana
-
3 ta qaynatilgan tuxum
-
2 osh qoshiq xantal
-
1 osh qoshiq limon sharbati
-
2 osh qoshiq zaytun moyi
-
ta'bga qarab tuz va murch
Yo’nalishlar
Bu retseptimiz xom tuxumlardan tayyorlangan mayonezlarga qarshi bo’lgan insonlar uchundir. Ta’m jihatidan u oddiy mayonezdan umuman farq qilmaydi, faqatgina quyuq-suyuqligini qaynatilgan tuxum sarig’idan solib o’zgartirishingiz mumkin.
100 gramm yegulikning taxminiy ozuqaviy qiymati: 238,4 kKal bo’lib, oqsillar — 5,2 gr, yog’lar — 22,6 gr, uglevodlar — 3,2 gr ni tashkil etadi.
Masalliqlar:
180 gramm 15-20 % li smetana | |
3 ta qaynatilgan tuxum | |
2 osh qoshiq xantal | |
1 osh qoshiq limon sharbati | |
2 osh qoshiq zaytun moyi | |
ta'bga qarab tuz va murch |
Barcha masalliqlarni blender idishiga solib maydalaymiz.
Biror bir idishga olob, ustini yoqib qo'yamiz. Salatni dasturxonga tortishdan avval aralashtirib oling. Yoqimli ishtaha!
Yangidan yangi retseptlarni bizdan kutib qoling va bizning telegram kanalimizga albatta a'zo bo'ling.
Masalliqlar:
180 gramm 15-20 % li smetana | |
3 ta qaynatilgan tuxum | |
2 osh qoshiq xantal | |
1 osh qoshiq limon sharbati | |
2 osh qoshiq zaytun moyi | |
ta'bga qarab tuz va murch |