«Galagoliklar» pechenyesi
Masalliqlar:
-
150 gramm un
-
65 gramm yumshatilgan sariyog'
-
100 gramm shakar upasi
-
1 dona tuxum
-
1 choy qoshiq vanil shakari
-
20 millilitr sutzaruriyatga qarab
Yo’nalishlar
Glagoliklar bu rus alifbosidagi «Г» simon pechenyelar bo’lib, ularni tayyorlash oson, kerakli masalliqlar ham barcha ro’zg’ordan topilishi aniq.
Bu pechnyelarni tayyorlash va pishirish uchun eng ko’pi bilan 20 daqiqa vaqt sarflaysiz. Natijasi esa sizni faqat quvontiradi.
Tayyorlaniladigan pishiriqqa taxminan 8 000 so’m pul sarflaysiz.*
*narxi manba chop etilgan vaqtgagina amal qilinadi.
Masalliqlar:
150 gramm un | |
65 gramm yumshatilgan sariyog' | |
100 gramm shakar upasi | |
1 dona tuxum | |
1 choy qoshiq vanil shakari | |
20 millilitr sut |
Xona haroratida yumshagan sariyog'ni shakar upasi va vanilin bilan birga ko'pirtirib olamiz.
Avval tuxum, so'ng unni solib aralashtiramiz, agarda xamir quyuqroq chiqsa, unda ozroq sut solib, silliq holatga keltiramiz.
Xamirni pishiriq qopchasiga solib, yulduzchali uchligi bilan ruscha yozuvli "г" harfi shalida chiqaramiz.
210 C darajada qizdirilgan gaz pechida 7-8 daqiqa davomida pishirib olamiz. Avval sovutib, so'ng iste'mol qilamiz. Yoqimli ishtaha!
Yangidan yangi retseptlarni bizdan kutib qoling va bizning telegram kanalimizga albatta a'zo bo'ling.
Masalliqlar:
150 gramm un | |
65 gramm yumshatilgan sariyog' | |
100 gramm shakar upasi | |
1 dona tuxum | |
1 choy qoshiq vanil shakari | |
20 millilitr sut |