Brinza va baqlajondan tayyorlanilgan to’rtburchaklar
Masalliqlar:
-
2 ta baqlajon
-
4 ta pomidor
-
120 gramm brinza
-
bir nechta rayhon yaqroqchalari
-
2 ta sarimsoqpiyoz tishchasi
-
ta'bga qarab tuz va murch
-
qovurish uchun o'simlik yog'i
Yo’nalishlar
Bugun baqlajon, brinza va pomidordan ajoyib pishiriq tayyorladik va uning retseptini hoziroq sizlarga ham taklif qilamiz.
Bunday yegulikni iliq holatida ham, yaxna holatida ham iste’mol qilish mumkin.
Tayyorlaniladigan pishiriqqa taxminan 6 000 so’m pul sarflaniladi.*
*narxi manba chop etilgan vaqtgagina amal qiladi.
Masalliqlar:
2 ta baqlajon | |
4 ta pomidor | |
120 gramm brinza | |
bir nechta rayhon yaqroqchalari | |
2 ta sarimsoqpiyoz tishchasi | |
ta'bga qarab tuz va murch | |
qovurish uchun o'simlik yog'i |
Baqlajonlarni uzunasiga yupqa qilib to'g'rab olamiz.
Tuz sepib, 10-15 daqiqa qoldiramiz.
Baqlajonlarni yuvib, quritamiz.
So'ng ozroq yog' solingan tovada qizartirib qovurib olamiz.
Brinza va pomidorni yupqa to'g'raymiz, sarimsoqpiyozni maydalab ezamiz.
Ikkita baqlajon bo'lagini x shaklida ustma-ust qo'yamiz, ustidan brinza va pomidor bo'laklarini qo'yib, tuz va murch sepamiz. Uchlari bilan yopib, ustiga yana bitta pomidor bo'lagini qo'yamiz.
Rayhon yaproqchasini qo'yib, tishkovlagich bilan birlashtiramiz. Yoqimli ishtaha!
Yangidan yangi retseptlarni bizdan kutib qoling va bizning telegram kanalimizga albatta a'zo bo'ling.
Masalliqlar:
2 ta baqlajon | |
4 ta pomidor | |
120 gramm brinza | |
bir nechta rayhon yaqroqchalari | |
2 ta sarimsoqpiyoz tishchasi | |
ta'bga qarab tuz va murch | |
qovurish uchun o'simlik yog'i |