La Cantine kafesidan retsept: Lasosdan tayyorlanilgan terrinlar
Masalliqlar:
-
50 gramm kam tuzlangan lasos
-
140 gramm tvorogli pishloq
-
1 dona limon
-
3 gramm tuz
-
2 gramm qora murch
-
2 gramm oregano
-
30 gramm 35 %li yog'li qaymoq
-
1 dona baget yoki bulochka
-
ta'bga qarab qizil ikra
-
40 gramm rukkola
Yo’nalishlar
Lasos balig’idan tayyorlanilgan terrinlar tayyorlanilishi oson, ammo juda mazali bo’lgan gazaklar hisoblanadi! bu yegulikni tayyorlash 10-15 daqiqa vaqtingizni oladi.
Tayyorlaniladigan taomga taxminan 35 000 so’m pul sarflaniladi.*
*narxi manba chop etilgan vaqtgagina amal qiladi.
Masalliqlar:
50 gramm kam tuzlangan lasos | |
140 gramm tvorogli pishloq | |
1 dona limon | |
3 gramm tuz | |
2 gramm qora murch | |
2 gramm oregano | |
30 gramm 35 %li yog'li qaymoq | |
1 dona baget yoki bulochka | |
ta'bga qarab qizil ikra | |
40 gramm rukkola |
Terrinni aralashtirish uchun piyolacha olamiz.
Lasosni to'rtburchak to'g'rab, chetga olib qo'yamiz.
Ikki xil pishloqni aralashtirib olamiz. Massa sal suyuqroq bo'lishi uchun 1 osh qoshiq qaymoq va 1/4 limon sharbatini solamiz.
Lasosni pishloq ichiga solib, aralashtirib olamiz.
Ichiga murch, dengiz tuzi va oregano kukunidan solamiz. Aralashtirib, sovutgichga olib qo'yamiz.
Aralashmamiz sovutgichda turganida esa bagetlarni qovurib olamiz. Ustiga pishloqli aralshma, rukkola va qizil ikradan qo'yamiz. Yoqimli ishtaha!
Yangidan yangi retseptlarni bizdan kutib qoling va bizning o'zbek tilidagi telegram kanalimizga albatta a'zo bo'ling.
Masalliqlar:
50 gramm kam tuzlangan lasos | |
140 gramm tvorogli pishloq | |
1 dona limon | |
3 gramm tuz | |
2 gramm qora murch | |
2 gramm oregano | |
30 gramm 35 %li yog'li qaymoq | |
1 dona baget yoki bulochka | |
ta'bga qarab qizil ikra | |
40 gramm rukkola |