fbpx
Tovuq go’shtidan qilingan qaymoqli kotletlar

Tovuq go’shtidan qilingan qaymoqli kotletlar

Masalliqlar:

Yo’nalishlar

Nihoyatda mayin bo’lmish tovuq go’shtidan qilinadigan mana  bunday kotletlar hech kimni befarq qoldirmasligi aniq!

Tayyorlash uchun oddiy masalliqlar kerak bo’lib, pishirish jarayoni ham ko’p vaqtni olmaydi.

Tayyorlaniladigan yegulikka taxminan 26 000 so’m sarf qilinadi.*

*narxi manba chop etilgan vaqtgagina amal qiladi.

Masalliqlar:

Adjust Servings:
75 gramm toster yoki baton noni
150 millilitr 15-20 % li qaymoq
75 gramm sariyog'
500 gramm tovuq go'shtidan qilingan qiyma
ta'bga qarab tuz va murch
belab olish uchun maydalangan suxari
qovurish uchun o'simlik yog'i
Qadam 1
Tugllandi

Nonning mag'zini bo'laklarga bo'lib olamiz. Ustidan qaymoqni quyib, ivitib qo'yamiz.

Qadam 2
Tugllandi

Sariyog'ni eritamiz va sovutamiz.

Qadam 3
Tugllandi

Tog'orachaga qiyma va batonni solamiz, ustidan eritilgan sariyog'ni quyamiz. Tuz va murch sepib, qo'lda yaxshilab aralashtirib olamiz.

Qadam 4
Tugllandi

Ustini oziq-ovqat pelyonkasi bilan yopib, 30 daqiqaga sovutgichga olib qo'yamiz.

Qadam 5
Tugllandi

Qiymadan bir xil kattalikdagi kotletlar yasab chiqamiz. Ularni maydalangan suxariga belab, un sepilgan taxtakach ustiga terib chiqamiz.

Qadam 6
Tugllandi

Tovaga o'simlik yog'ini quyib qizdiramiz. So'ng kotletlarni solib, har bir tomonini 5-6 daqiqadan qovurib olamiz. Qovurish jarayonida tovani qopqog'ini yopishni unutmaymiz.

Yoqimli ishtaha!

Yangidan yangi retseptlarni bizdan kutib qoling va bizning telegram kanalimizga albatta a'zo bo'ling.

  • 50 daqiqa
  • Serves 9
  • Oddiy

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Masalliqlar:

Adjust Servings:
75 gramm toster yoki baton noni
150 millilitr 15-20 % li qaymoq
75 gramm sariyog'
500 gramm tovuq go'shtidan qilingan qiyma
ta'bga qarab tuz va murch
belab olish uchun maydalangan suxari
qovurish uchun o'simlik yog'i
oldingi
Videoretsept: Turshakli pechenyelar
keyingi
Videoretsept: Suli parchasi va banandan tayyorlangan vafli

Fikringiz