Batafsil fotoretsept: Somsa uchun qatlamali xamir
Masalliqlar:
-
400 gramm un1-nav
-
120 millilitr tuzli suv
-
1 ta tuxum
-
30 millilitr o'simlik yog'i
-
200 gramm qatlamali xamirga mo'ljallangan margarin
Yo’nalishlar
Biz o’zbeklarning eng sevimli pishiriqlarimizdan biri bu – somsalardir.
Somsaning mazali chiqishi esa asosan uning xamiriga bog’liq bo’ladi. To’g’ri, hozirda somsa uchun tayyor xamirlar do’konlarda serobdir, lekin ularning hech biri uyda tayyorlanilganiga teng kelmaydi.
Masalliqlar:
400 gramm un | |
120 millilitr tuzli suv | |
1 ta tuxum | |
30 millilitr o'simlik yog'i | |
200 gramm qatlamali xamirga mo'ljallangan margarin |
Tayyor xamirni olib somsa pishiraversangiz ham bo'ladi, agarda uni hozir ishlatmasangiz unda muzlatgichga solib qo'ying. Hech xavotir olmang, muzlatgichda bunday xamirlarni 1 oygacha saqlash mumkin.
Yangidan yangi retseptlarni bizdan kutib qoling va bizning telegram kanalimizga albatta a'zo bo'ling.
Masalliqlar:
400 gramm un | |
120 millilitr tuzli suv | |
1 ta tuxum | |
30 millilitr o'simlik yog'i | |
200 gramm qatlamali xamirga mo'ljallangan margarin |
3 Sharhlar Hide Comments
Assalomu aleykum! Mani tanlovda ikkinchi o’ringa loyiq korganilar uchun rahmat. Lekin man elektron pochtamni ishlatolmayapman. Shuning uchun manga telegram orqali
Assalom aleykum! Telegram raqamingizni yozib yuboring unda,raqamingizni sahifaga chiqarmayman.
А что делать с остольной мукой? Там же в начале написано положить половина муки?