fbpx
Pishirilgan gulkaram

Pishirilgan gulkaram

Masalliqlar:

  • Sarimsoqpiyozli qaylasiga:

Yo’nalishlar

Foydali sabzavotlarni sevib iste’mol qiluvchilar uchun pishirilgan gulkaram juda ypqsa kerak. Gulkaram vitamin va minerallarga boy bo’lib, tezda hazm bo’ladi.

Butunligicha pishiriladigan gulkaram oson tayyorlaniladi va bunda sizga hech qanday qiyinchilik tug’dirmaydi.

Tayyorlaniladigan taomga taxminan 5 000 so’m sarflaniladi.*

*narxi manba chop etilgan vaqtgagina amal qiladi.

Masalliqlar:

1 bosh gulkaram
1 choy qoshiq karri ziravori
ta'bga qarab tuz va murch
1 osh qoshiq zaytun moyi
100 millilitr suv
Sarimsoqpiyozli qaylasiga:
3 dona sarimsoqpiyoz tishchasi
2-3 shoxcha shivit
2-3 shoxcha petrushka
2 shoxcha timyan
bir chimdim tuz
3 osh qoshiq o'simlik yog'i
Qadam 1
Tugallandi

Gulkaramni yuvib, barglarini olib tashlaymiz, sochiq bilan quritib, toblatmaga mo'lallangan idishga solamiz.

Qadam 2
Tugallandi

Tuz, ziravorlar va yog'ni bitta idishga solib aralashtiramiz va gulkaramni ustiga surtamiz.

Qadam 3
Tugallandi

Suvni ham karam solingan qolipga quyamiz va 200 ° С gacha qizdirilgan gaz pechida 40-45 daqiqa davomida qizartirib pishirib olamiz.

Qadam 4
Tugallandi

Sarimsoqpiyoz va barcha ko'katlarni mayda to'g'rab olamiz.

Ularni tuz va sarimsoqpiyoz bilan aralashtiramiz.

Qadam 5
Tugallandi

Pishgan karamni gaz pechidan olib, ustiga sarimsoqpiyozli araashma surtamiz.

Bunday yegulikni issiqligida ham, soviganda ham tortish mumkin. Yoqimli ishtaha!

Yangidan yangi retseptlarni bizdan kutib qoling va bizning o'zbek tilidagi telegram kanalimizga albatta a'zo bo'ling.

Muallif: Sitora

  • O’rtacha

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Masalliqlar:

1 bosh gulkaram
1 choy qoshiq karri ziravori
ta'bga qarab tuz va murch
1 osh qoshiq zaytun moyi
100 millilitr suv
Sarimsoqpiyozli qaylasiga:
3 dona sarimsoqpiyoz tishchasi
2-3 shoxcha shivit
2-3 shoxcha petrushka
2 shoxcha timyan
bir chimdim tuz
3 osh qoshiq o'simlik yog'i
oldingi
Edison kafesidan retsept: teriyaki qaylasida pishirilgan tovuq va guruchli lapsha
keyingi
Bretsel – nemischa krendellar

Izohingizni yozib qoldiring

Qo'shimcha imkoniyatlarga ega bo'lish uchun saytdan ro'yxatdan o'ting.