Kunjutga belab pishirilgan tovuq go’shti
Masalliqlar:
-
600 gramm tovuq filesi
-
70 gramm oq kunjut
-
2 ta tuxum
-
ta'bga qarab tuz va murch
-
2 choy qoshiq quritilgan qalampir (paprika)
-
qovurish uchun o'simlik yog'i
Yo’nalishlar
Kunjutga belab pishirilgan mana bunday tovuqli taom nafaqat dasturxoningizga ko’rk bag’ishlaydi, balki eng sevimli taomlaringizdan biriga ham aylanishi aniq!
Shuningdek bunday taom tayyorlashda juda kam masallilar kerak bo’ladi.
Tayyorlaniladigan pishiriqqa taxminan 25 000 soʻm sarf qilinadi.*
*narxi manba chop etilgan vaqtgagina amal qiladi.
Masalliqlar:
600 gramm tovuq filesi | |
70 gramm oq kunjut | |
2 ta tuxum | |
ta'bga qarab tuz va murch | |
2 choy qoshiq quritilgan qalampir (paprika) | |
qovurish uchun o'simlik yog'i |
Tovuq go'shtini kattaroq bo'laklarga bo'lib, oshxona bolg'achasi yordamida biroz "urib chiqamiz".
Tuz, murch va paprikani aralashtirib, tovuq go'shtiga sepib chiqamiz.
Likopchaga tuxumni chaqib solamiz, alohida idishga esa kunjutni solamiz.
Tovuq go'shtlarini aval tuxumli aralashmaga, so'ng esa kunjutga belab olamiz.
Tovaga yog' quyib qizdiramiz va o'rtacha olovda ikkala tomonini ham qizartirib pishiramiz.
Yoqimli ishtaha!
Yangidan yangi retseptlarni bizdan kutib qoling va bizning telegram kanalimizga albatta a'zo bo'ling.
Masalliqlar:
600 gramm tovuq filesi | |
70 gramm oq kunjut | |
2 ta tuxum | |
ta'bga qarab tuz va murch | |
2 choy qoshiq quritilgan qalampir (paprika) | |
qovurish uchun o'simlik yog'i |