Behi bilan gaz pechida pishirilgan tovuq
Masalliqlar:
-
4 ta tovuq sonlari
-
2 ta behi
-
2 ta olmaGolden navi
-
2 osh qoshiq suyuq asal
-
3 osh qoshiq sariyog'
-
6 osh qoshiq o'simlik yog'i
-
2 osh qoshiq oq vino sirkasi
-
bir nechta timyan va rozmarin shoxchasi
-
ta'bga qarab tuz va murch
-
1 dona sarimsoqpiyoz tishchasi
Yo’nalishlar
Mevalar va go’sht ta’mi ko’p hollarda yaxshi natijani beradi. Ayniqsa behilar tovuq go’shti bilan pishirilsa bormi, undagi ta’mni bir umrga eslab qolishingiz hech gap emas.Tayyorlaniladigan taomga taxminan 36 000 so’m pul sarflaniladi.*
*narxi manba chop etilgan vaqtgagina amal qiladi.
Masalliqlar:
4 ta tovuq sonlari | |
2 ta behi | |
2 ta olma | |
2 osh qoshiq suyuq asal | |
3 osh qoshiq sariyog' | |
6 osh qoshiq o'simlik yog'i | |
2 osh qoshiq oq vino sirkasi | |
bir nechta timyan va rozmarin shoxchasi | |
ta'bga qarab tuz va murch | |
1 dona sarimsoqpiyoz tishchasi |
Tovuq sonlarini yaxshilab yuvib, qog'oz sochiq bilan artamiz.
Tuz va murch sepib, yaxshilab ishqalab chiqamiz.
Behi va olmani to'rt bo'lakka bo'lib, danaklaridan tozalab olamiz.
Chuqurroq tovaga sariyog' va o'simlik yog'idan 3 osh qoshiq solib, ustidan mevalarni solib, qizargunga qadar qovuramiz. Olmalar tezroq qovurilishi sabab ham ularni terib olamiz va behi ham qizargach olmalarni qayta solamiz. Ustidan oq vino sirkasi, asal, tuz va murch, timyan bilan rozmarinni solib, aralashtirib olamiz. So'ng gaz pechida pishirishga mo'ljallangan qolipga solamiz.
Tovaga qolgan o'simlik yog'ini solib, tovuqni ikkala tomonidan qizartirib olamiz. So'ng maysalangan sarimsoqpiyozni hamma joyiga surtib, qolipdagi masalliqlar ustidan solamiz.
180 C darajada 30 daqiqa davomida pishirib olamiz. Xohishga qarab, ustini zar qog'oz bilan yopishimiz mumkin. Yoqimli ishtaha!
Yangidan yangi retseptlarni bizdan kutib qoling va bizning telegram kanalimizga albatta a'zo bo'ling.
Masalliqlar:
4 ta tovuq sonlari | |
2 ta behi | |
2 ta olma | |
2 osh qoshiq suyuq asal | |
3 osh qoshiq sariyog' | |
6 osh qoshiq o'simlik yog'i | |
2 osh qoshiq oq vino sirkasi | |
bir nechta timyan va rozmarin shoxchasi | |
ta'bga qarab tuz va murch | |
1 dona sarimsoqpiyoz tishchasi |