Apelsinli granola

Apelsinli granola

Masalliqlar:

Yo’nalishlar

Bu granola o’zining apelsin-yong’oqli ta’mi bilan sizga juda yoqsa, uning to’yimliligi esa kun davomida tetik yurishingizda yordam beradi. Granolani oldindan tayyorlab qo’ysangiz, xohlagan vaqtda lazzatli nonushtadan bahramand bo’lasiz va anchagina vaqtingizni tejaysiz.

Granolani sut, yogurt, kefir bilan aralashtirib, yoki shunchaki o’zini iste’mol qilish mumkin.

Tayyorlaniladigan yegulikka taxminan 50 000 so’m sarf qilinadi.*

*narxi manba chop etilgan vaqtgagina amal qiladi.

Masalliqlar:

120 gramm asal
170 millilitr apelsin sharbati
20 gramm apelsin po'sti
300 gramm suli parchalari
200 gramm turshak
75 gramm bodom
75 gramm keshyu
75 gramm mayiz
Qadam 1
Tugllandi

Apelsinni yuvib, po'stini qirg'ichdan chiqarib olamiz. Sharbatiini siqi chiqaramiz. Bitta idishga apelsin sharbati va po'sti, asalni solib aralashtirib olamiz.

Qadam 2
Tugllandi

Ichiga suli parchalarini solib, aralashtirib olamiz.

Qadam 3
Tugllandi

Gaz pechi patnisiga pergament qog'oz to'shaymiz, Granolani solib, tekislaymiz. Gaz pechiga solib, 40 daqiqa davomida pishirib olamiz. Har 10 daqiqada ochib, aralashtirib turamiz.

Qadam 4
Tugllandi

Tayyor granolani sovutib, bankachalarga solib qo'yamiz.

Yoqimli ishtaha!

Yangidan yangi retseptlarni bizdan kutib qoling va bizning telegram kanalimizga albatta a'zo bo'ling.

  • O’rtacha

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Masalliqlar:

120 gramm asal
170 millilitr apelsin sharbati
20 gramm apelsin po'sti
300 gramm suli parchalari
200 gramm turshak
75 gramm bodom
75 gramm keshyu
75 gramm mayiz
oldingi
Karam solib pishirilgan tovuqli pirog
keyingi
Videoretsept: Jeymi Oliverdan tovuqli pirog

Fikringiz