Shokolad qo’shilgan suli yormasidan pechenye
Masalliqlar:
-
115 gramm sariyog'
-
120 gramm shakar
-
1 ta tuxum
-
90 gramm suli yormasi
-
110 gramm un
-
2 choy qoshiq dr.Oetkerdan qabartma
-
1 choy qoshiq vanilin-intensiv Dr.Oetker
-
0,5 choy qoshiq tuz
-
80 gramm qora shokolad
Yo’nalishlar
Suli yormasidan pechenye – bolalikdan sevimli pishiriq, faqat shokolad bilan. Tashqisi qarsillagan, o’rtasi yumshoq bo’lib pishadigan pechenye bir idishda tez tayyorlanadi. Ham sut bilan, ham qahva yoki choy bilan mukammal uyg’unlik yaratadi.
Tayyor taomning taxminiy narxi – 20 000 so’m.
*narxi manba chop etilgan vaqtgagina amal qiladi.
Yangi retseptlar bilan birinchilardan bo’lib tanishishni xohlasangiz, unda bizning telegram kanalimizga albatta obuna bo’ling.
Masalliqlar:
115 gramm sariyog' | |
120 gramm shakar | |
1 ta tuxum | |
90 gramm suli yormasi | |
110 gramm un | |
2 choy qoshiq dr.Oetkerdan qabartma | |
1 choy qoshiq vanilin-intensiv Dr.Oetker | |
0,5 choy qoshiq tuz | |
80 gramm qora shokolad |
Idishda shakar va eritilgan sariyog’ni aralashtiramiz.
Tuxum qo’shib yana aralashtiramiz.
Suli yormasi, un, qabartma, vanilin va tuz qo’shib aralashtiramiz.
Maydalangan shokolad qo’shib, bir holatga kelguncha aralashtiramiz.
Dumaloqchalar yasab, pergament qog’ozi solingan patnisga teramiz.
30 daqiqaga sovutgichga qo’yamiz.
Sovutilgan pechenyeni 185 °С gacha qizdirilgan pechga 15-18 daqiqaga qo’yamiz.
Masalliqlar:
115 gramm sariyog' | |
120 gramm shakar | |
1 ta tuxum | |
90 gramm suli yormasi | |
110 gramm un | |
2 choy qoshiq dr.Oetkerdan qabartma | |
1 choy qoshiq vanilin-intensiv Dr.Oetker | |
0,5 choy qoshiq tuz | |
80 gramm qora shokolad |