Batafsil fotoretsept: sushi tort
Masalliqlar:
-
100 gramm yumaloq donli guruch
-
15 millilitr guruch sirkasi
-
1 choy qoshiq shakar
-
0,5 choy qoshiq tuz
-
200 gramm tuzlangan losos balig'i filesi
-
200 gramm tvorogli pishloq
-
2 dona nori bargi
-
30 gramm bodring
-
30 gramm avokado
-
bezak uchun kunjut
Yo’nalishlar
Agar roll o’ragani vaqtingiz bo’lmasa yoki erinsangiz, bu tez «Filadelfiya» rollari tayyorlash usulini taqdim etamiz. Ta’bga ko’ra masalliqlarni o’zgartirish, va yangi ta’mlar hosil qilish mumkin.
Tayyor taomning taxminiy narxi – 95 000 so’m.
*narxi manba chop etilgan vaqtgagina amal qiladi.
Yangi retseptlar bilan birinchilardan bo’lib tanishishni xohlasangiz, unda bizning telegram kanalimizga albatta obuna bo’ling.
Masalliqlar:
100 gramm yumaloq donli guruch | |
15 millilitr guruch sirkasi | |
1 choy qoshiq shakar | |
0,5 choy qoshiq tuz | |
200 gramm tuzlangan losos balig'i filesi | |
200 gramm tvorogli pishloq | |
2 dona nori bargi | |
30 gramm bodring | |
30 gramm avokado | |
bezak uchun kunjut |
Idishda guruch sirkasi, shakar va tuzni aralashtiramiz.
15 sm diametrlik qolipga, chetlari chiqib turadigan qilib, ozuqa plyonkasini solamiz.
Masalliqlar:
100 gramm yumaloq donli guruch | |
15 millilitr guruch sirkasi | |
1 choy qoshiq shakar | |
0,5 choy qoshiq tuz | |
200 gramm tuzlangan losos balig'i filesi | |
200 gramm tvorogli pishloq | |
2 dona nori bargi | |
30 gramm bodring | |
30 gramm avokado | |
bezak uchun kunjut |