Videoretsept: Qaymoq-pishloqli qaylada pishirilgan «Mali» vareniklari
Masalliqlar:
-
1 o'ram "Mali" dan tayyor vareniklar
-
300 millilitr 10 % li qaymoq
-
150 gramm pishloq
-
ta'bga qarab tuz va murch
-
xohishga qarab biror xil ko'katlar
Yo’nalishlar
Vareniklarni faqat qaynatib yeyish mumkin deb o’ylaysizmi? Hozirgi videoretseptimizda siz ularni juda mazali usulda tayyorlash siri bilan tanishib olasiz!
Tayyorlash jarayoni osonligiga qaramay, taomnomangizni boyitishga anchagina yordam beradi.
Tayyorlaniladigan yegulikka taxminan 27 000 so’m sarf qilinadi.*
*narxi manba chop etilgan vaqtgagina amal qiladi.
Yangidan-yangi retseptlar bilan birinchilardan bo’lib tanishishni xohlasangiz, unda bizning telegram kanalimizga albatta a’zo bo’ling.
Masalliqlar:
1 o'ram "Mali" dan tayyor vareniklar | |
300 millilitr 10 % li qaymoq | |
150 gramm pishloq | |
ta'bga qarab tuz va murch | |
xohishga qarab biror xil ko'katlar |
Pechda pishirishga mo'ljallangan qolipga muzlatilgan vareniklarni terib chiqamiz.
Ustidan suyuq qaymoqni quyamiz va tuz bilan murchni sepamiz.
Ustidan qirg'ichdan chiqarilgan pishloqni sepamiz.
Masalliqlar:
1 o'ram "Mali" dan tayyor vareniklar | |
300 millilitr 10 % li qaymoq | |
150 gramm pishloq | |
ta'bga qarab tuz va murch | |
xohishga qarab biror xil ko'katlar |