Sendvich-toblatma
Masalliqlar:
-
8 bo'lak toster noni
-
1 bosh piyoz
-
yarimta tovuq filesi
-
1 ta bulg'or qalampiri
-
1 ta qizil sabzi
-
200 gramm motsarella pishlog'i
-
Qaylasiga:
-
100 gramm eritilgan pishloq
-
1 osh qoshiq smetana yoki mayonez
Yo’nalishlar
Oddiy sendvichlarni ham original ko’rinishda va noodatiy ta’mda tayyolash mumkin bo’lib, ana shulardan biri sendvich-toblatmadir.
Qarsildoq non va erigan pishloq birgalikda ajoyib uyg’unlikni tashkil qilib, yosh-u qariga birdek yoqishi aniq.
Tayyorlaniladigan yegulikka taxminan 34 000 so’m pul sarflanadi.*
*narxi manba chop etilgan vaqtgagina amal qilinadi.
Masalliqlar:
8 bo'lak toster noni | |
1 bosh piyoz | |
yarimta tovuq filesi | |
1 ta bulg'or qalampiri | |
1 ta qizil sabzi | |
200 gramm motsarella pishlog'i | |
Qaylasiga: |
|
100 gramm eritilgan pishloq | |
1 osh qoshiq smetana yoki mayonez |
Tovuq filesi, piyoz va bulg'or qalampirini mayda to'rtburchak qilib to'g'raymiz. Sabzini esa qirg'ichdan chiqarib olamiz.
Tovaga yog' solib, piyozni bir daqiqa davomida qovurib olamiz. So'ng tovuq filesini solamiz, qizarguniga qadar qovuramiz.
Sabzi va bulg'or qalampirini solamiz, qopqog'ini yopib, yumshaguniga qadar pishiramiz. Tuz va murch sepamiz.
Qaylasi uchun esa eritilgan pishloq va smetana(mayonez)ni aralashtirib olamiz.
Qolipga non bo'laklarini terib chiqamiz, ustidan qirg'ichdan chiqarilgan pishloq yarmini sepamiz, ustidan qiymali aralashmani solamiz.
Qolgan non bo'laklari bilan ustini yopamiz. Qaylani quyib, tekislab chiqamiz.
Qolgan pishloqni ham sepib, 200 C darajada qizigan pechda 10-15 daqiqa davomida pishirib olamiz.
Yoqimli ishtaha!
Yangidan yangi retseptlarni bizdan kutib qoling va bizning telegram kanalimizga albatta a'zo bo'ling.
Masalliqlar:
8 bo'lak toster noni | |
1 bosh piyoz | |
yarimta tovuq filesi | |
1 ta bulg'or qalampiri | |
1 ta qizil sabzi | |
200 gramm motsarella pishlog'i | |
Qaylasiga: |
|
100 gramm eritilgan pishloq | |
1 osh qoshiq smetana yoki mayonez |
1 Sharhlar Hide Comments
Manga judayam yoqdi, ham hamyonbop