Anjir va rukkolali salat
Masalliqlar:
-
4-5 ta qora anjir
-
100 gramm pomidor cherry
-
100 gramm brinzayoki feta pishlog'i
-
2 bog' rukkola ko'kati
-
2 choy qoshiq kedr yong'og'i
-
1 osh qoshiq zaytun moyi
-
1 osh qoshiq balzam sirkasi
-
1 choy qoshiq oregano
-
ta'bga qarab tuz va murch
Yo’nalishlar
10 daqiqada tayyorlash mumkin bo’lgan, yorqin rangli salat retseptini siz azizlarga taqdim etamiz!
Bunday salat o’zining ajoyib ta’mi bilan sizni lol qoldirishi aniq.
Tayyorlaniladigan yegulikka taxminan 20 000 so’m pul sarflanadi.*
*narxi manba chop etilgan vaqtgagina amal qilinadi.
Masalliqlar:
4-5 ta qora anjir | |
100 gramm pomidor cherry | |
100 gramm brinza | |
2 bog' rukkola ko'kati | |
2 choy qoshiq kedr yong'og'i | |
1 osh qoshiq zaytun moyi | |
1 osh qoshiq balzam sirkasi | |
1 choy qoshiq oregano | |
ta'bga qarab tuz va murch |
Anjirlarni yuvib, dumchalarini olib tashlaymiz. So'ng har birini to'rt bo'lakka bo'lamiz.
Pomidorlarni esa ikkiga bo'lamiz.
Yuvilgan rukkolalari kattaroq likopchaga solamiz.
Ko'katlarning ustidan to'g'ralgan pomidor va anjirlarni sepamiz.
Salat ustidan brinzani qo'lda maydalab sepamiz. Shuningdek, kedr yong'og'ini ham sepamiz.
Tuz, murch va oreganoni sepamiz. Balzamli sirka va zaytun yog'ini quyamiz. Dasturxonga tortamiz.
Yoqimli ishtaha!
Yangidan yangi retseptlarni bizdan kutib qoling va bizning telegram kanalimizga albatta a'zo bo'ling.
Masalliqlar:
4-5 ta qora anjir | |
100 gramm pomidor cherry | |
100 gramm brinza | |
2 bog' rukkola ko'kati | |
2 choy qoshiq kedr yong'og'i | |
1 osh qoshiq zaytun moyi | |
1 osh qoshiq balzam sirkasi | |
1 choy qoshiq oregano | |
ta'bga qarab tuz va murch |