fbpx
Qaymoqli qaylada pishirilgan tovuq oshqozonchalari

Qaymoqli qaylada pishirilgan tovuq oshqozonchalari

Masalliqlar:

Yo’nalishlar

Erkaklar yuragiga yo’l ularning oshqozonlari orqali deyishadi. Bugungi retseptimizning kaliti ham oshqozonda bo’lib, ammo tovuq oshqozonchalaridadir. Bu taom oqsilning manbai hisoblanadi, chunki oshqozonchalar ham, qo’ziqorin ham oqsilga boy mahsulot sanaladi.

Masalliqlar:

Portsiya:
800 gramm tovuq oshqozonchalari
500 gramm yangi uzilgan qo'ziqorinlar
200 gramm piyoz
5 osh qoshiq qaymoq
qovurish uchun 3 osh qoshiq o'simlik yog'i
0,5 choy qoshiq oregano
ta'bga qarab tuz va murch
ta'bga qarab lavr yaprog'i
Qadam 1
Tugallandi

Tovuq oshqozonchalarini ortiqcha yog' va po'stidan tozalab olamiz, yaxshilab yuvamiz va tuzli suvga lavr yaprog'i va oshqozonchalarni solib, taxminan 1 soat davomida pishirib olamiz.

Qadam 2
Tugallandi

Tovaga yog' solib, to'rtburchak qilib to'g'ralgan piyozni qovuramiz. Qo'ziqorinni parrak qilib to'g'raymiz, piyoz ustidan solib, taxminan 10 daqiqacha qovuramiz.

Qadam 3
Tugallandi

Pishgan oshqozonchalarni suvini to'kib, qo'ziqorinlarning ustidan solamiz.

Qadam 4
Tugallandi

Ustidan qaymoqni solamiz, tuz, murch va oreganoni sepamiz. Taxminan 2 daqiqa dimlab qo'yamiz.

Qadam 5
Tugallandi

Taom tayyor! Uni sevimli gazak va salat bilan birga dasturxonga tortamiz. Yoqimli ishtaha!

Yangidan yangi retseptlarni bizdan kutib qoling va bizning telegram kanalimizga albatta a'zo bo'ling.

Muallif: Sitora

  • 80 daqiqa
  • Portsiya 8
  • Oddiy

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Masalliqlar:

Portsiya:
800 gramm tovuq oshqozonchalari
500 gramm yangi uzilgan qo'ziqorinlar
200 gramm piyoz
5 osh qoshiq qaymoq
qovurish uchun 3 osh qoshiq o'simlik yog'i
0,5 choy qoshiq oregano
ta'bga qarab tuz va murch
ta'bga qarab lavr yaprog'i
oldingi
Cho’zma lag’mon
keyingi
Videoretsept: makkajo’xori unidan tayyorlangan bananli pankeyklar

Izohingizni yozib qoldiring

Qo'shimcha imkoniyatlarga ega bo'lish uchun saytdan ro'yxatdan o'ting.