Qulupnay va suli yormasidan tayyorlanilgan smuzi
Masalliqlar:
-
300 gramm qulupnay
-
3-5 qoshiq suli yormasi
-
400 millilitr kefir
-
1 osh qoshiq asal
Yo’nalishlar
Ertalab nonushtaga mazali yegulik tayyorlash uchun ko’pincha yetarli vaqt topmaymiz. Aynan shu sabab ham, juda tez tayyorlaniladigan, ham mazali ham foydali smuzi retseptini siz azizlarga taqdim qilamiz.
Suli parchalari qo’shib tayyorlanilgan bo’tqalarni yoqtirmaydigan bolajonlarga albatta shu ichimlikdan tayyorlab bering.
Tayyorlaniladigan ichimlikka taxminan 6 000 so’m sarflanadi.*
*narxi manba chop etilgan vaqtgagina mal qiladi.
Masalliqlar:
300 gramm qulupnay | |
3-5 qoshiq suli yormasi | |
400 millilitr kefir | |
1 osh qoshiq asal |
Qulupnayni yaxshilab yuvib, ozroq sovuq suvga ivitib qo'yamiz.
Dumchasini olib tashlab, o'zini blender idishiga solamiz.
So'ng blenderga 5 osh qoshiq suli yormasini solamiz.
Blenderga kefir va aslani solib, hammasini birga ezamiz.
Agar hosil bo'lgan massa juda quyuq chiqsa unda biroz sut qo'shish mumkin.
Smuzini qadahlarga uyib, iste'mol qilishingiz mumkin. Yoqimli ishtaha!
Yangidan yangi retseptlarni bizdan kutib qoling va bizning telegram kanalimizga albatta a'zo bo'ling.
Masalliqlar:
300 gramm qulupnay | |
3-5 qoshiq suli yormasi | |
400 millilitr kefir | |
1 osh qoshiq asal |
3 Sharhlar Hide Comments
suli yormasi pishgan bo’lishi keremi
Assalomu aleykum, Malika! Yo’q suli yormasi xom, lekin tezpishar bo’lishi kerak. Kefirga solingandan so’ng, darrov ivib qoladi. Shu sababli ham uni oldindan pishirib olish talab qilinmaydi.
KLasna