fbpx
Qulupnay va suli yormasidan tayyorlanilgan smuzi

Qulupnay va suli yormasidan tayyorlanilgan smuzi

Masalliqlar:

Yo’nalishlar

Ertalab nonushtaga mazali yegulik tayyorlash uchun ko’pincha yetarli vaqt topmaymiz. Aynan shu sabab ham, juda tez tayyorlaniladigan, ham mazali ham foydali smuzi retseptini siz azizlarga taqdim qilamiz.

Suli parchalari qo’shib tayyorlanilgan bo’tqalarni yoqtirmaydigan bolajonlarga albatta shu ichimlikdan tayyorlab bering.

Tayyorlaniladigan ichimlikka taxminan 6 000 so’m sarflanadi.*

*narxi manba chop etilgan vaqtgagina mal qiladi.

Masalliqlar:

Portsiya:
300 gramm qulupnay
3-5 qoshiq suli yormasi
400 millilitr kefir
1 osh qoshiq asal
Qadam 1
Tugallandi

Qulupnayni yaxshilab yuvib, ozroq sovuq suvga ivitib qo'yamiz.

Dumchasini olib tashlab, o'zini blender idishiga solamiz.

Qadam 2
Tugallandi

So'ng blenderga 5 osh qoshiq suli yormasini solamiz.

Qadam 3
Tugallandi

Blenderga kefir va aslani solib, hammasini birga ezamiz.

Agar hosil bo'lgan massa juda quyuq chiqsa unda biroz sut qo'shish mumkin.

Smuzini qadahlarga uyib, iste'mol qilishingiz mumkin. Yoqimli ishtaha!

Yangidan yangi retseptlarni bizdan kutib qoling va bizning telegram kanalimizga albatta a'zo bo'ling.

Muallif: Sitora

  • 5 daqiqa
  • Portsiya 2
  • Oddiy

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Masalliqlar:

Portsiya:
300 gramm qulupnay
3-5 qoshiq suli yormasi
400 millilitr kefir
1 osh qoshiq asal
oldingi
Stuzzico kafesidan retsept: Nutellali pitsa
keyingi
Videoretsept: sosiskali bulochkalar

3 Sharhlar Hide Comments

Izohingizni yozib qoldiring

Qo'shimcha imkoniyatlarga ega bo'lish uchun saytdan ro'yxatdan o'ting.