Non pishirgichda tayyorlanilgan non
Yo’nalishlar
Agarda taomlar tayyorlashda ortiqcha bo’sh vaqtga ega bo’lmasangiz, unda o’zi xamir qorib, o’zi pishiradigan ajoyib qurilma – non pishirgichlarga ehtiyoj sezasiz.Unda tayyorlanilgan non ideal darajada chiqadi.
Non pishirgichlar turli xil bo'lsada, ammo ularning barchasida ishlash texnikasi deyarli bir xil bo'ladi.
Non pishirgichga suv quyamiz, ustidan tuz, yog' va unni solamiz.
Masalliqlarning o'rtasiga shakar va xamirturushni sepamiz.
So'ng pishirish tartibini tanlaymiz. Bizning non pishirgichda u "Asosiy" deb nomlanadi. So'n pishiriwning ixtiyoriy rangidan "O'rtacha" sini tanlaymiz. "Start" tugmasini bosib, non tayyor bo'lgunicha boshqa ishlarimiz bilan shug'ullanamiz.
Non pishgandan so'ng issiqligida qolipdan olsak, usti qarsillab turadi. Nonni qolipi bilan birga qo'lqopda olamiz. Ehtiyot bo'ling, juda issiq bo'ladi. Nonni qolipida 10 daqiqa qoldiramiz, so'ng qolipidan ajratib, yana 25-30 daqiqaga tindiramiz. Yoqimli ishtaha!
Yangidan yangi retseptlarni bizdan kutib qoling va bizning telegram kanalimizga albatta a'zo bo'ling.
1 Sharhlar Hide Comments
Men maktab o’quvchisiman. Yoshim 13 da. Bizga uyga vazifa qilib non tayyorlash texnologiyasini bergan. Men endi sizlarni deb anniq 5 baxo olaman. Sizlarga katta raxmat !
😁☺️😎